Span på stan – Crescent Compact

I lekparken stötte vi på mamma Angelica Hansen och Melvin 1,5 år. De tokgillar sin Crescent Compact som faktiskt är deras andra Compactvagn i familjen. Bra betyg redan där men på frågan vad dem gillar mest med vagnen svarade Angelica de rejäla hjulen, att det är mycket vagn och att det går att ta sig fram överallt med den. Angelica har en egen blogg som ni kan läsa här!

One Response to "Span på stan – Crescent Compact"

  • Sandra
    6 juli, 2012 - 09:48

    Vilket smart drag av Crescent att anställa dig Evelina och att du börjat blogga där. Det har gjort att i allafall jag helt plötsligt fått upp ögonen för era vagnar och nu mycket väl skulle kunna tänka mig en. Något jag aldrig ens funderat på tidigare (för att jag inte kände till det märket som barnvagnsmärke). Jag gillar verkligen ”Span på stan”, så kul att få se vagnarna i sin naturliga miljö! Fortsätt att göra det toppenjobb du gör!! :)

Leave a Reply