Span på stan – Crescent Classic

Farmor och farfar (Christina och Per Otterdahl) var i Stadsparken med sitt barnbarn Liam som fyller 1 år nu i augusti. Stort grattis i förskott önskar vi på Crescent barnvagnar! Liam åker i en Crescent Classic och det farmor och farfar uppskattar mest med vagnen är att den får plats i bilen och att man enkelt kan ta av och på hjulen för att göra den ännu mindre, samt knäledshandtaget.

2 Responses to "Span på stan – Crescent Classic"

 • cissi
  3 augusti, 2012 - 19:28

  var in på barnenshus en dag och dom hade fått in Trike:en.. blev glad att jag kunde testa den nu… men blev besviken.. den vi kände på var väldigt svajig och ranglig. =(

  Eller så var det just den som var så,, eller är det nå vaggnings system i dom? som vissa emmaljunga vagnar ha tex?

  Kunde ej fråga nån personal just då då det ej fanns nån där just då,

  Då man kollar på bilder på dom som har vagnen och texten så är det ingen som klagat på att den är svajjig och så.. så blir fundersam om det var just den eller om den var ihop satt fel eller nått?

  Eller helt enkelt ett ”vaggningssystem” =)

  Gillar ju vagnen annars.

  • Crescent barnvagnar
   15 augusti, 2012 - 11:18

   Hej Cissi!

   Vad kul att du hittade till en Trike! En trehjulig vagn är ju inte lika robust som en vagn med fyra fasta hjul och dessutom är Trikens fjädring otroligt bra vilket kanske bidrar till att du tycker den är ”svajig”? Ranglig ska den absolut inte vara men bra fjädring underlättar vid körning och gör det även skönare för barnet att åka i vagnen. Det är svårt för oss att säga om huruvida just den här vagnen är men kanske du kan gå tillbaka till butiken och fråga där.

   Kram Crescent barnvagnar

Leave a Reply