Garanti

Vi får många frågor om just garanti - hur lång är den, när gäller den och så vidare... Och hur är det egentligen? Finns det en fast garantitid och finns det tillfällen när det garantin inte gäller?

Allt om Barnvagnar har skrivit ett informativt inlägg om just garanti. Det man kanske framför allt ska tänka på är att garantin inte gäller vid ägarbyte, något som förmodligen inte säljaren av den begagnade varan är speciellt noga med att berätta. Hos Konsumentverket kan du läsa ytterligare om garanti och konsumentköplagen.

 

One Response to "Garanti"

  • Anna
    25 december, 2012 - 12:00

    Hej! Letar information om vilket tidsperpektiv etc som gäller vi köp av Crescent om ev fel uppstår. Innebär detta att ni inte lovar något utöver vad som sägs i konsumentköplagen för förstahandsköpare?

    Med vänlig hälsning, Anna

Leave a Reply