Crescent barnvagnar

I mer än 120 år har Crescent varit skandinaviens ledande cykelleverantör och bidragit till att sätta ett helt folk i rörelse. Alla har vi någon relation till varumärket, och för de flesta borgar Crescent för kvalitet och säkerhet. Dessa element är desamma oavsett om du köper en cykel eller en barnvagn.
Vi lägger stor vikt vid formgivning och design av våra produkter. Alla våra vagnar är framtagna för olika ändamål, och vi är säkra på att du ska kunna hitta en barnvagn som speglar din livsstil och din personlighet.

Har du tänkt på vad din barnvagn måste tåla? Att dag efter dag körs vagnen på smutsiga vägar, nedför trappor, släpas över trottoarkanter eller upp på bussen. Och med nästan all belastning på handtaget. En så tuff vardag får även en barnvagn av hög kvalitet att ge med sig efter ett tag. Om du inte köper en Crescent.
Våra vagnar är konstruerade för att tåla att användas. Därför har vi också varit det kanske mest prisbelönta barnvagnsmärket i Sverige de senaste åren.

Utvecklad, designad och testad i Sverige. Den konstruktör som vill att barnvagnar ska klara de krav som föräldrar och inte minst barn förväntar sig av sin vagn kan inte lämna något åt slumpen. Att vårt nordiska klimat påverkar produktens livslängd gör att det också är viktigt att man har förståelse för naturens olika element och de förhållanden som råder just här. För det regnar faktiskt i Sverige ibland. Eller ganska ofta. Snö och minusgrader tillhör inte heller ovanligheterna. Därför har vi egen forskning och utveckling i Sverige. Utöver den kunskap om material, ramar och hjul som Crescent samlat på sig under mer än 120 år samarbetar vi bland annat med ingenjörer från Kungliga Tekniska Högskolan. För att du ska vara trygg låter vi testa alla våra produkter på oberoende ackrediterade testinstitut såsom SP, Statens Provnings och Forskningsinstitut och internationella SGS. Där säkerställer vi att barnvagnarna verkligen klarar sin uppgift. Sedan är det klart att din barnvagn inte bara ska kännas rätt när det gäller säkerhet och hållbarhet, utan även stämma med din personlighet. Vi lägger som sagt, stor vikt vid formgivningen vilket hittills resulterat i fyra internationella designpris. Våra modeller har olika uttryck och temperament. Precis som du.

Från den dagen vi föds är vi beroende av våra föräldrar. Föräldrar i sin tur är beroende av att saker och ting i sin omgivning fungerar. Vi på Crescent Barnvagnar försöker göra vardagen lite smidigare, genom att ta fram barnvagnar som inte bara är väldigt lätta och smidiga, utan som också uppfyller våra högt ställda krav på säkerhet och kvalitet. Samtliga Crescentvagnar kvalitetskontrolleras därför noggrant in i minsta detalj och provkörs innan de packas för vidare transport ut till butikerna. Med en Crescent i din ägo kan du vara säker på att du har en av marknadens säkraste vagnar och en produkt av högsta kvalitét.

 

 

 

KONTAKT

Alla frågor gällande Crescent barnvagnar, priser, teknisk support eller dylikt hänvisas till respektive återförsäljare i ditt län.

Vi reserverar oss för specifikationsändringar samt för ev slutförsäljning. De angivna priserna är rekommenderade och lokala avvikelser kan förekomma.

Elite Group Sverige AB
Östra Järnvägsgatan 7
562 41 Taberg
Telefon 036-290 70 80, Fax 036-36 33 70
info@elitegroup.se