VI SÖKER EN DRIVEN SÄLJARE!


Elite Group är en av Sveriges ledande tillverkare av barnvagnar och babyprodukter med välkända varumärken som Crescent, Bumprider och Inovi.


Våra egna varumärken distribueras i trettio-talet länder. Utöver det så utvecklar vi premium-produkter för världens största företag inom den globala barnvagns-industrin.
Vår design- och produktutveckling sker både i Sverige och på vårt kontor i Kina och har genererat ett flertal internationella innovations-utmärkelser.
Våra produkter säljs i specialiserad barnvagns-fackhandel och både On- och Offline.

Vi söker en resande och driven säljare för Sverige primärt. En orädd säljare med gott självförtroende, rätt inställning och hög social kompetens.
 
Vem? Du är öppen, utåtriktad och starkt resultatinriktad. Självgående, strukturerad och har god förmåga att planera ditt eget arbete. Du är charmig, förtroendeingivande och trivs med att jobba självständigt. Du har en känsla för och förstår vikten av god service och att skapa och behålla långsiktiga kundrelationer.
Vi värderar personligt ansvar och en stark drivkraft att vinna både affärer och våra kunders hjärtan.
Med din energi så får du saker och ting gjorda och i tid. Du är därför van att planera och följa upp ditt arbete noggrant och din mailkorg är för det mesta tom efter dagens slut.
Du som söker bör ha en dokumenterad erfarenhet som säljare eller inköpare inom butiks- eller grossistverksamhet. On- eller Offline.
Vidare ser vi att dina kunskaper i svenska är goda i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.
Erfarenhet av affärssystem och att registrera order är meriterande.
Då du utgår ifrån vårt kontor i Taberg, ser vi det som positivt om du bor i jönköpingsområdet.

Arbetsuppgifter Du ansvarar för kontakt och försäljning till befintliga och nya potentiella kunder i Sverige via besök, mail, telefon och mässor. Det kan förekomma kundbesök och mässor emellanåt i såväl Norge som Danmark. Du kommer både att jobba på fältet såväl som innesäljare på kontoret i Taberg. 
Du kommer få utbildning i tekniska- och praktiska produktkunskaper av vårt team som har en gedigen erfarenhet av både branschen och produkter.
 
Vårt huvudkontor och lager ligger utmed Tabergsån, vid foten av Tabergstoppen.
Vi erbjuder ett kul jobb tillsammans med ett starkt internationellt, generöst och hjälpsamt team som stöttar dig med spetskompetens inom respektives område. Vi är ett starkt team som gillar att vinna och alltid vill framåt!


Välkommen med din ansökan!

Urval till intervju sker löpande.
Tillträde snarast.

Ansökan innehållande personligt brev och CV skickas till rekrytering@elitegroup.se